Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Αυτή θα είναι μάλλον η διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase! Αρκεί;

Η οργάνωση είναι το παν!

Αν και φέτος δεν έχουμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια καθόλου E3, το Xbox δεν έκανε πίσω και ανακοίνωσε το Xbox & Bethesda Games Showcase ακριβώς στις 12 Ιουνίου και 20:00 ώρα Ελλάδος – σημειώστε την μέρα και ώρα γιατί θα το παρακολουθήσουνε και θα σχολιάσουμε φυσικά Live στο κανάλι μας στο YouTube όποτε σας θέλω έτοιμους καθώς περιμένουμε εκπλήξεις-.

Όπως παρατήρησαν στο Resetera αν κάποιος προσθέσει το event από την επίσημη σελίδα στο outlook ημερολόγιο του, σημειώνει μια διάρκεια «σύσκεψης» 90 λεπτών επομένως πιθανότατα τόση θα είναι και η διάρκεια του Showcase.

Απο εκεί και πέρα άνοιξε μια συζήτηση για το αν αρκεί αυτός ο χρόνια προκειμένου το Xbox να μας δείξει όλα αυτά που χρειάζεται να μας δείξει και αυτό που έχω να πω εγώ από την εμπειρία προηγούμενων events είναι πως η μιάμιση ώρα είναι υπεραρκετή εφόσον διαχειριστεί σωστά το χρόνο αυτό όχι μόνο να παρουσιάσει τα παιχνίδια και τις εκπλήξεις αλλά να δημιουργήσει και ένα showcase που δεν θα μας κάνει να βαρεθούμε. Η οργάνωση λοιπόν είναι το παν όποτε 90 λεπτά είναι αρκετά.

Ραντεβού λοιπόν στις 12 Ιουνίου στις 20:00 παρά. Τι πιστεύετε ότι θα δούμε στο Showcase;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!