Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Ακυρώθηκε εξολοκλήρου η E3 2022

Δυστυχώς το βλέπαμε να έρχεται

Εδώ και δεκαετίες όσοι αγαπάμε το Gaming περιμέναμε με ανυπομονησία να καλοκαιριάσει γιατί στην έναρξη του είχαμε το μεγαλύτερο event γύρω από το Gaming με όλες τις μεγάλες ανακοινώσεις να λαμβάνουν τόπο στην E3. Τα τελευταία χρόνια όμως αυτό άλλαξε, πολλές εταιρείες μεταξύ αυτών και η Sony αποστασιοποιήθηκαν ενώ η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε ακόμα περισσότερο το event.

Ενώ είχαμε μάθει ήδη πως και φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί E3 με φυσική παρουσία λοιπόν σήμερα μαθαίνουμε πως δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε ψηφιακά!

Όσοι είσαστε στην ίδια συχνότητα με μένα καταλαβαίνετε ότι αυτό το γεγονός είναι λυπηρό αν και μεταξύ μας το βλέπαμε να ερχόταν.

Παρόλα αυτά υπάρχει ελπίδα καθώς η διοργανώτρια αρχή ESA έγραψε πως θα αναδιαμορφώσει την ερχόμενη E3 αναμένοντας να μας υποδεχτεί το 2023 στο Los Angeles. Για να δούμε!

“We will devote all our energy and resources to delivering a revitalized physical and digital E3 experience next summer. Whether enjoyed from the show floor or your favorite devices, the 2023 showcase will bring the community, media, and industry back together in an all-new format and interactive experience.

We look forward to presenting E3 to fans around the world live from Los Angeles in 2023.”

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!