Αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια Φεβρουαρίου για τους συνδρομητές PlayStation Plus.

Η Sony πριν από λίγο αποκάλυψε τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορούν να κατεβάσουν στην PlayStation 4 κονσόλα τους, οι συνδρομητές του PlayStation Plus και ειλικρινά, είναι δύο τίτλοι, αρκετά δυνατοί.

Ο λόγος γίνεται για τα For Honor της Ubisoft και το Hitman της IO Interractive. Στο For Honor, μπορείτε να εμπλακείτε σε διάφορες μάχες, επιλέγοντας διάφορες κατηγορίες μαχητών, από Σαμουράι μέχρι και Ιππότες, ενώ στο Hitman, παίρνετε ξανά τον έλεγχο του αγαπημένου σας Agent 47, καθώς πηγαίνετε σε διαφορετικές τοποθεσίες και έχετε κάθε φορά διαφορετικούς στόχους. Να σημειώσουμε εδώ, πως θα μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις τοποθεσίες που θα διαθέτει το Hitman εντελώς δωρεάν, αφού άμα θυμάστε το πρώτο rebootαρισμένο πόνημα, ήταν episodic.

Στις υπόλοιπες κονσόλες, το PS3, έχει την τιμητική του, με το Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots να διατίθεται για τους χρήστες της παλιάς κλασσικής κονσόλας, μαζί με το Divekick, ενώ στο PS Vita, θα είναι διαθέσιμα, τα Gunhouse & Rogue Aces, που θα μπορείτε να κάνετε cross-buy με το PS4. Τέλος, ανακοινώθηκε ότι το cloud storage για τους συνδρομητές του PS Plus θα αυξηθεί κατά πολύ από τις αρχές του Φλεβάρη από τα 10GB στα 100GB, δίνοντας έτσι ευχέρεια για περισσότερα game saves στους χρήστες.

Όλα τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από τις 5 Φλεβάρη. 

Εσάς πως σας φαίνονται τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Το Switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το PS2 για διάστημα 9 μηνών (Photo)