Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Ανακοινώθηκε Visual Upgrade: Garen, the Might of Demacia

gaspkmw34_13

Ο αγαπημένος γιος της Demacia περιποιείται τις πληγές από τις δεκάδες μάχες και εμφανίζεται ανανεωμένος χάρη στην πλήρη visual upgrade. Με νέα πανοπλία και όπλα που ταιριάζουν στα ανδραγαθήματα του, το νέο μοντέλο του Garen εδραιώνει τη φήμη του ως το αντιπροσωπευτικό δείγμα ανδρείας της Demacia.

Πέρα από το νέο μοντέλο, αναβαθμίστηκαν και όλα τα skills του Garen, καθώς και οι κινήσεις του και τα εφέ. Η ultimate  ικανότητά του, η “Demacian Justice”, χαρακτηρίζεται από ενάρετη ενέργεια, ενώ έχει βελτιωθεί και η κίνηση της πιο αποτελεσματικής περιστροφής στο Valoran. Έτσι, οι χαρακτηριστικές τεχνικές του Garen δείχνουν πλέον πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Με ανανεωμένα ηχητικά εφέ και φωνές, Ο “Might of Demacia” ορμάει στη μάχη φωνάζοντας με δύναμη, βέβαιος για τις νίκες που θα επακολουθήσουν. Όλα τα skins του Garen έχουν ανανεωθεί φυσικά, με την εξαίρεση του “Steel Legion Garen”, που το  αρχηγείο της Demacia έκρινε ότι είναι τέλειο.

Για αυτό μην εκπλαγείτε αν την επόμενη φορά που θα ελέγξετε κάποιο θάμνο, ο τύπος που θα σας περιμένει εκεί θα είναι πιο όμορφος και επικίνδυνος από ό,τι συνήθως.  DEMACIAAA!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που θα δεχτεί ο Garen και τα skins μετά το visual upgrade:

GaScl4j2a

Μαλιστα στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνονται κάποιες από τις αλλαγές που ήδη πραγματοποιήθηκαν στον champion:

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!