Ακόμη μία μεγάλη αποκλειστικότητα του PS4 με ελληνικά;

Η εγχώρια εκπρόσωπος της Sony και του PlayStation μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, προς τιμήν και εκτίμησης του ελληνικού community, στην “ελληνοποίηση” πολλών μεγάλων αποκλειστικών τίτλων των κονσολών της, με πιο πρόσφατο και σημαντικό παράδειγμα, αυτό του επερχόμενου στις 20 Απριλίου God of War, το ποίο θα διαθέτει μέχρι και ελληνική μεταγλώττιση. Δείτε το ελληνικό trailer του παιχνιδιού εδώ.

Στο Busted, έχουμε αποκλειστικές ανεπίσημες, οφείλω να ξεκαθαρίσω, πληροφορίες ή φημολογίες, όπως θέλετε πείτε το, ότι η “ελληνοποίηση” των μεγάλων αποκλειστικών τίτλων του PS4 συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το Spider-Man για το PS4, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τετράμηνο του 2018 πιθανότατα θα διαθέτει τουλάχιστον ελληνικούς υπότιτλους. Μία εκτίμηση που μόνο ως θετική μπορούμε να να εκλάβουμε καθώς είναι πολύ σημαντικό μία κοινότητα, όπως η ελληνική, να λαμβάνει διαρκώς τέτοια ειδική μεταχείριση και αξίζουν από την πλευρά μας την αντίστοιχη υποστήριξη.

Πως σας φαίνεται η προσπάθεια “ελληνοποίησης” τίτλων από το PlayStation όπως αρκετών παιχνιδιών του PlayLink, του God of War και τώρα πλέον πιθανότατα και του επερχόμενου Spider-Man;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

  1. Παμε για εμας που δεν ξερουμε Αγγλικα! 😛 Πολυ καλο νεο περαν της πλακας!

More Stories
Πρώτο gameplay trailer για το NBA 2K19