Ακυρώθηκε το The Legend of Zelda: Breath of Wild στο Wii U;

Πριν προχωρήσουμε θα ήθελα να επισημάνω πως πρόκειται για φήμη και δεν υπάρχει τίποτα το επιβεβαιωμένο ακόμη. Παρόλα αυτά από χθες που παρακολουθώ την είδηση έχει γίνει ένας χαμός και περιμένουμε να δούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η φήμη έρχεται από την Ιαπωνία και αναφέρει εν ολίγοις ότι εξαιτίας περιορισμών στο hardware του Wii U, η έκδοση του πολύ αναμενόμενου The Legend of Zelda: Breath of Wild ακυρώθηκε και αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο στο επικείμενο Nintendo Switch. Μάλιστα γίνονται αναφορές πως τα φυσικά καταστήματα έχουν αναφορές και πληροφόρηση μόνο για το The Legend of Zelda: Breath of Wild στο Switch. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και διάφορα σχόλια χρηστών που δηλώνουν υπάλληλοι καταστημάτων όπως των Gamestop.

Παρόλα αυτά θα ήθελα να επιμείνω πως πρόκειται απλά για φήμη και δεν υπάρχει τίποτα επιβεβαιωμένο ή διαψευμένο.

Εσείς τι πιστεύετε ότι συμβαίνει; Θεωρείτε ότι το “αδύναμο” hardware του Wii U οδήγησε στην ακύρωση του The Legend of Zelda: Breath of Wild; Πόσο επηρεάζει τη Nintendo μία ενδεχόμενη τέτοια τροπή; Αφήστε το σχόλιό σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

  1. Εγώ αγόρασα το Wii U για αυτό το παιχνίδι. Περίμενα ότι τιμής ένεκεν, θα μας έκαναν την χάρη. Μπορεί να είναι πιο αδύναμο υπολογιστικά, αλλά τόσο καιρό το παιχνίδι είναι under development στο Wii U. Τώρα κατάλαβαν ότι δεν το σηκώνει?
    Αν ισχύει η φήμη μοιάζει πιο πολύ με εμπορική απόφαση για να δώσουνε το super exclusive στο Switch και να σπρώξουν τους κάτοχους της προηγούμενης κονσόλας στην αναβάθμιση. Σε κάθε περίπτωση θα κρατήσω το Wii U μια που έχω και όλα τα παιχνίδια του Wii διαθέσιμα και θα πάρω το Switch με το Zelda για να το ευχαριστηθώ 100%. Δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα €60 για να δω ημίμετρα.

    1. Θεωρώ και γω ότι η καλύτερη εμπειρία του Zelda θα είναι στο Switch αλλά εντάξει είναι λίγο πισωγύρισμα να μην το κυκλοφορήσουν και στο WiiU. Ξέρω κόσμος και γω που αγόρασε το WiiU γι’ αυτό το λόγο και επίσης είναι ο λόγος που το κρατάω φουλ συνδεδεμένο ακόμα. Θα δείξει μακάρι να μην ευσταθεί η φήμη.

More Stories
Android L: Τι περιμένουμε από την νέα γενιά λογισμικού