12 λεπτά Gameplay από το Bleeding Edge – ημερομηνία κυκλοφορίας και άλλα.

Overwatch σε θέμα Punk Rock

Με την εξαγορά της Ninja Theory (και της Obsidian) από την Microsoft, ένα παιχνίδι που φτιάχνοταν ήδη καιρό (και πριν την εξαγορά της Ninja Theory ) βρίσκει το δρόμο του στην αγορά. Η Microsoft προφανώς θέλησε το όραμα της Ninja Theory να βρεί σάρκα και οστά και να κυκλοφορήσει (όπως και στην ομάδα των 13 ατόμων της Obsidian για το Grounded). O λόγος για το Bleeding Edge που μάλιστα απέκτησε επίσημα πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας κατά την διάρκεια της X019 όπως και αναμέναμε. Έτσι στις 24 Μαρτίου θα έχουμε την επίσημη κυκλοφορία για Xbox One και Windows PC. Μάλιστα όπως όλα τα first Party ε΄τσι και εδώ, θα είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass την ημέρα κυκλοφορίας.

Δύο κλειστές Beta θα είναι διαθέσιμες, μία για όσους κάνουν Pre-order μία για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass. Τέλος όποιος προπαραγγείλει το Bleeding Edge ή το παίξει μέσω του Xbox Game Pass την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του θα λάβει ένα exclusive ingame Punk Pack (θα περιέχει τα fighter skins:  Punk Rock Nidhoggr, Butterpunk Buttercup, ένα ingame sticker Outrider ZeroCool καθώς και 3 Bonus Taunts).

Αν κρίνουμε από το ρευστό διασκεδαστικό Gameplay του DMC της Ninja Theory τότε εστην περίπτωση του Bleeding Edge θα έχουμε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Ας ελπίσουμε να ισχύει. Δείτε αμέσως παρακάτω και 12 λεπτά Gameplay:

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Οι απαιτήσεις συστήματος του Far Cry: Primal