Υποστήριξη Bluetooth χειριστηρίων για το Fortnite στα smartphones

Η Epic Games, η εταιρεία πίσω από το “σύγχρονο θαύμα” στο gaming, το Fortnite, αναβαθμίζει την εφαρμογή για τα smartphones και ενσωματώνει υποστήριξη για Bluetooth controllers. Η δυνατότητα αυτή δίνεται με το πιο πρόσφατο patch της εφαρμογής, στην έκδοση 7,30.

Και οι χρήστες iOS και οι χρήστες Android μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν ασύρματα χειριστήρια από γνωστές μάρκες. Στο Android μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρακτικά οποιοδήποτε gamepad συμπεριλαμβανομένων των SteelSeries Stratus XL, Gamevice, Xbox One X controller, Razer Raiju και του Moto GamePad. Όσοι χρησιμοποιείτε iOS συσκευές θα χρειαστείτε ένα MFi ή κάποιο πιστοποιημένο Made for iPhone χειριστήριο όπως είναι τα SteelSeries Nimbus και Gamevice.

Η Epic έχει προσθέσει επιπλέον και υποστήριξη για 60fps στο Android. Βέβαια, προς το παρόν αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τα Samsung Galaxy Note9, Honor View 20 και Huawei Mate 20 X. Αυτό συμβαίνει χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της Epic με τη Samsung και τη Huawei αλλά το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πρόκειται να δοθεί στο μέλλον και σε άλλες συσκευές.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Disney Plus: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της συνδρομητικής υπηρεσίας