Ξεκίνησε η παραγωγή της Live-Action ταινίας Death Note του Netflix

Πρόσφατα το Netflix ανακοίνωσε πως θα κάνει ταινία το επιτυχημένο Anime και Manga, Death Note όπου θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην γνωστή υπηρεσία streaming. Τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα καθώς μερικοί έχουν την γνωστή φοβία με τις αποτυχημένες μεταφορές από την Ανατολή στην Δύση ενώ κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι καθώς το Netflix έχει κάνει πολύ επιτυχημένα projects όπως η σειρά Daredevil, η σειρά Jessica Jones, και οι σειρές Narcos και House of Cards. Βάση με αυτά τα projects και τους συντελεστές της ταινίας όπου θα δούμε παρακάτω, οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Η ταινία Death Note ξεκίνησε αυτές της μέρες την παραγωγή, αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία φωτογράφισης ενώ πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και επίσημα τα γυρίσματα της.

death-note-cc9d3

Στην ταινία Death Note του Netflix πρωταγωνιστούν οι Nat Wolff ως Light Turner, η Margaret Qualley ως Mia Sutton, ο Keith Stanfield ως L, ο Paul Nakauchi ως Watari και ο Shea Whigham ως James Turner. Η ταινία είναι σε παραγωγή του Roy Lee ενώ το σενάριο υπογράφει ο Adam Wingard.

Τι γνώμη έχετε για την ταινία; Είστε φαν του Death Note; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Η SEGA ανακοίνωσε την κυκλοφορία του SEGA Mega Drive Mini