Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις Black Friday στο PlayStation Store (Link)

Ξεκίνησαν από νωρίς οι εκπτώσεις στο Ευρωπαϊκό PlayStation Store, ελέω Black Friday, κάνοντας αρκετά καλούς τίτλους προσιτούς στο ευρύ κοινό. Για την ώρα τις προσφορές μπορούν να τις χαρούν, όσοι είναι συνδρομητές στο PlayStation Plus, ενώ όσοι δεν είναι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι αύριο, καθότι τότε θα μπορούν να αγοράσουν.

Ρίχνοντας μια ματιά στο PlayStation Store, βλέπουμε δυνατούς τίτλους σε πολύ καλές τιμές. Για παράδειγμα το Uncharted: The Lost Legacy, το οποίο αν και βγήκε τον Σεπτέμβριο το βρίσκουμε στα 19.99€, ενώ δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστη η τιμή του Gran Turismo Sport, η οποία έπεσε στα 29.99€.

Από εκεί και πέρα, μια καλή προσφορά είναι και στο Evil Within 2, το οποίο είναι στα 34.99€, όπως επίσης και το Fifa 18, που είναι στα 35.99€. Άλλοι τίτλοι που υπάρχουν στο PS Store και έχουν γενναία έκπτωση είναι και τα  Wolfenstein II: The New Colossus (στα 34.99€),  Dragon’s Dogma: Dark Arisen (στα 14.99€), Bloodborne (στα 13.99€) και Friday the 13th: The Game (στη μισή τιμή 18.49€).

Τέλος υπάρχουν προσφορές και στους τίτλους του VR με καλύτερη πρόταση το Battlezone που κοστίζει 11.99€. Οι προσφορές είναι πολλές και είναι ευκαιρία να κάνετε κάποια καλή αγορά σε παιχνίδι που θέλατε να πάρετε, αλλά να έχετε το νου σας πως έρχονται και Χριστούγεννα! Ως έξτρα διατίθεται η ετήσια συνδρομή PlayStation Plus μέσα από το PlayStation Store στα €45.

Link για τις Black Friday προσφορές του PlayStation Store.

Σας άρεσε κάποια προσφορά; Θα αρπάξετε την ευκαιρία να πάρετε κάποιο παιχνίδι; Απαντήστε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Διαρροή του trailer για την 2η σεζόν Daredevil