Ξεφεύγει το μέγεθος του Quantum Break στο Xbox One X

Όπως έγινε και με την κυκλοφορία του PlayStation 4 Pro, έτσι και με το Xbox One X, οι εταιρίες ανάπτυξης εργάστηκαν σε νέα update για να αξιοποιήσουν το νέο υλικό της ανανεωμένης κονσόλας. Λογικό, σίγουρα, αλλά με πολλούς τίτλους να ενημερώνονται με 4K assets από τις αντίστοιχες PC εκδόσεις, βλέπουμε κάποια εξωφρενικά μεγέθη στους τίτλους.

Ένα παράδειγμα είναι το Quantum Break της Remedy, το οποίο σε συνδυασμό με το προαιρετικό TV Pack φτάνει συνολικά τα 178GB! Διαφορετικά, το παιχνίδι από μόνο του με το One X update αγγίζει τα 102,5GB για όσους θέλουν να παίξουν απλά το παιχνίδι χωρίς να παρακολουθήσουν τα επεισόδια. Προτείνουμε σε όσους θέλουν την πλήρη εμπειρία, να θυσιάσουν τον ελεύθερο χώρο του δίσκου και να κατεβάσουν τα επεισόδια στον σκληρό τους δίσκο (επιπλέον 75,6GB), διότι με 24αρα γραμμή είχαμε θέματα στο streaming (μιας και πρόκειται για 1080p videos).

Με αυτά τα μεγέθη που βλέπουμε, πλέον φτάνουμε στο σημείο να μην αρκούν δίσκοι μεγέθους 1TB, κάτι που στην αρχή της γενιάς θεωρούνταν αρκετό για τουλάχιστον 15 παιχνίδια. Είμαστε περίεργοι να δούμε που θα φτάσουν ακόμη σε μέγεθος τα παιχνίδια, με τις βελτιώσεις που θα βλέπουμε με την πάροδο του χρόνου.

Το Xbox One X θα είναι επίσημα διαθέσιμο στις 7 Νοεμβρίου, με τα update να μπορείτε ήδη να τα κατεβάσετε στα βασικά μοντέλα ώστε να τα μεταφέρετε στο One X.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Η μετοχή της Sony άγχωσε τους επενδυτές;