Το μέγεθος και η ανάλυση του The Witcher 3 στο Nintendo Switch

Όλο το παιχνίδι σε μόλις μία κάρτα

Εύκολα μία από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις της Nintendo στο χθεσινό E3 Direct ήταν η μεταφορά του The Witcher 3 στο Nintendo Switch, κάτι που ξεκίνησε ως φήμη και επιβεβαιώθηκε.

Απο τεχνικής άποψης όμως, πολλοί είχαν απορία  πώς είναι εφικτό κάτι τέτοιο, καθώς μιλάμε για αισθητά κατώτερο υλικό σε σχέση με τις σταθερές κονσόλες (πόσο μάλλον PCs). Για αρχή επιβεβαιώθηκε πως όλο το παιχνίδι με τις επεκτάσεις και τα DLC θα περιέχεται σε μία κάρτα μεγέθους 32GB (χωρίς να απαιτείται download), ενώ είναι και το πρώτο παιχνίδι που χρησιμοποιεί κάρτα τέτοιου μεγέθους (με εξαίρεση του Dragon Quest Heroes I+II που επίσης χρησιμοποιούσε 32GB, αλλά κυκλοφόρησε μόνο Ιαπωνία).

Όσον αφορά την ανάλυση, απαντώντας σε έναν fan στο twitter, η CD Projekt RED επιβεβαίωσε πως η ανάλυση σε handheld mode είναι στα 540p ενώ σε docked mode στα 720p, με δυναμική εσωτερική ανάλυση απ’ ότι φαίνεται και στις δύο περιπτώσεις. Όσο για το ποιός έχει αναλάβει τη μεταφορά του τίτλου, δεν είναι η Panic Button που υποθέσαμε, αλλά η Saber Interactive με την υποστήριξη της ίδιας CD Projekt RED.

Ακολουθούν εικόνες από την έκδοση του Nintendo Switch από το media kit που δόθηκε στα μέσα του χώρου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
[Κινέζικη Απόβαση – μέρος 6ο]: Οι καλύτερες προσφορές σε gadgets του Gearbest