Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

WhatsApp: Ξεκίνησε η λειτουργία reaction στα μηνύματα

Το WhatsApp πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει ότι εργάζεται στο να φέρει τα reactions στα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι χρήστες μέσω της εφαρμογής. Πλέον ξεκίνησε το roll out του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού και αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασίας με τις επόμενες αναβαθμίσεις.

Οι αντιδράσεις στα μηνύματα θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και στο Facebook. Δηλαδή με παρατεταμένο κράτημα στο μήνυμα του WhatsApp, θα μπορεί ο χρήστης να διαλέγει το emoji.

Προς το παρόν υπάρχουν έξι διαθέσιμα emojis -όπως δείχνει και ο CEO Mark Zuckerberg με post στη σελίδα του στο Facebook- αλλά το WhatsApp υπόσχεται να προσθέσει υποστήριξη για πολλά emojis στο μέλλον.

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ήδη διαθέσιμο για κάποιους χρήστες στην τελευταία έκδοση του WhatsApp αλλά θα χρειαστεί περίπου μία-δύο εβδομάδες μέχρι να φτάσεις σε όλους παγκοσμίως.

Η επόμενη αναβάθμιση εκτός από το χαρακτηριστικό των reaction στα μηνύματα, θα φέρει και τη δυνατότητα να μπορούν οι χρήστες να ανταλλάζουν μεγαλύτερα αρχεία σε σχέση με ό,τι μπορούσαν μέχρι τώρα. Η εταιρεία αύξησε το μέγεθος της αποστολής των αρχείων από τα 100MB στα 2GB.

Το τελευταίο διάστημα έρχονται όλο και περισσότερες προσθήκες στα social media που βρίσκονται κάτω από την αιγίδα της Facebook.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή