Βρίσκεται η Microsoft σε συζητήσεις με Studio που σχετίζεται με το PlayStation;

Δεν λέει να σταματήσει η Microsoft αυτή τη χρονιά να δίνει θετικά μηνύματα στους Fans της όχι λόγω των τωρινών παιχνιδιών αλλά του ότι κατά κάποιο τρόπο κοιτάζει να επενδύσει και να εξασφαλίσει το μέλλον του Xbox. Φυσικά αυτά τα μηνύματα είναι η αγορά πολλών Studio με τα τελευταία να είναι τα Obsidian και Inxile. Φήμες όμως λέγανε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει το έργο της αυτό και υπάρχει ακόμα και άλλη πράξη.

O Insider Klobrille που είχε διαρρεύσει την αγορά της Obsidian πριν αυτή γνωστοποιηθεί στην Χ018 αυτή τη φορά άφησε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την αγορά στούντιο που έχει κάποια ιστορία με το PlayStation (προφανώς το Studio και δεν είναι η Insomniac).

Μπορώ να πω ότι το Xbox βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες (μερικούς μήνες) με ένα στούντιο μεσαίου μεγέθους που συνεργάστηκε ιστορικά με το PlayStation για λίγο διάστημα. Το όνομα του στούντιο δεν αναφέρεται εξαιτίας των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για τώρα, αλλά είναι ακόμα ενδιαφέρον.

Let’s make this Monday a bit more interesting. I can say that Xbox is in advanced talks (a few months) with a mid-sized studio that historically worked together with PlayStation a bit. No name dropping because of ongoing negotiations for now, but it’s interesting nonetheless.

Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα μιας και είμαστε στις συζητήσεις αλλά σε περίπτωση που κλειδώσει η συμφωνία ποιο λέτε να είναι το Studio;

More Stories
Destiny 2 (Beta)