Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

ΒΟΜΒΑ: Ανακοινώθηκε νέο παιχνίδι Witcher με τη χρήση της Unreal Engine 5

Απρόσμενο για πολλούς ναι, για άλλους όχι τόσο. Η πραγματικότητα είναι μία όμως καθώς η CD Projekt Red ανακοίνωσε νέο παιχνίδι Witcher. Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς ήταν το The Witcher 3: Wild Hunt που κυκλοφόρησε το 2015 ενώ περιμένουμε αυτό το καλοκαίρι την next-gen αναβάθμισή του.

Η CD Projekt Red δηλώνει πως το νέο αυτό παιχνίδι θα είναι ένα νέο κεφάλαιο στο franchise του Witcher, κάτι που μας κάνει να υποθέσουμε αυτό που γνωρίζουμε, ότι δηλαδή το ταξίδι του Geralt τελείωσε στο The Witcher 3.

Επίσης, μαθαίνουμε ότι ο τίτλος θα αναπτύσσεται στην Unreal Engine 5 μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την Epic Games κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά καθώς τα προηγούμενα Witcher όπως και το Cyberpunk 2077 αναπτύχθηκαν με την REDengine που αναπτύχθηκε από το ίδιο το στούντιο.

Κάτι πέρα από το artwork που βλέπετε στο εξώφυλλο δεν έχουμε να σας δείξουμε προς το παρόν ούτε καν κάποια περίοδο κυκλοφορίας παρόλα αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι δηλώνω ενθουσιασμένος και την ανάπτυξή του θα την παρακολουθώ πολύ στενά, όπως όλοι μας εδώ στο Busted. Οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!