Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX βγάζει ΝΕΕΣ κονσόλες και παρατά το Gaming ΑΝ... | Game Recap #137»

vivo V29e: Επίσημο με AMOLED οθόνη και 50MP selfie κάμερα

Η vivo ανακοίνωσε το μεσαίας κατηγορίας V29e στην Ινδία, το οποίο εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο design του.

Η οθόνη της συσκευής είναι AMOLED στις 6,78 ίντσες και μάλιστα είναι αρκετά κυρτή. Έχει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωησς 120Hz. Στο επάνω μέρος της οθόνης τοποθετείται selfie κάμερα 50MP με autofocus.

Στην πλάτη του V29e τοποθετούνται δύο κάμερες με τον κύριο φακό να είναι στα 64MP με υποστήριξη OIS ενώ από κάτω τοποθετείται αισθητήρας ultrawide στα 8MP. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το design που επέλεξε η vivo για το συγκεκριμένο μοντέλο της.

Η φιλοσοφία πίσω από το σχέδιο ονομάζεται Artistic Design και τα διαθέσιμα χρώματα είναι το Artistic Red και το  Artistic Blue. Η εταιρεία με αυτόν τον τρόπο δίνει μία δυχρωμία στο γυαλί της συσκευής το οποίο μπορεί και αλλάζει χρώμα αναλόγως το πώς το κρατάει ο χρήστης. Για παράδειγμα, το Artistic Red αλλάζει από κόκκινο σε μαύρο όταν εκτίθεται σε UV φως.

Στο εσωτερικό της συσκευής τοποθετείται ο Snadpragon 695 σε συνδυασμό με 8GB RAM. Οι επιλογές σε αποθηκευτικό χώρο είναι 128GB ή 256GB που ο χρήστης μπορεί να αυξήσει μέσω microSD.

Το vivo V29e “τρέχει” Android 13 κάτω από το Funtouch OS 13 ενώ η μπαταρία του είναι στα 5000mAh και μπορεί να φορτίσει με ταχύτητες έως 44W.

Η τιμή του στην Ινδία είναι περίπου $325 για την έκδοση 8/128GB και $350 για το 8/256GB. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει από το site της vivo.

This slideshow requires JavaScript.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 Πηγή

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!