Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Ubisoft: Θα δούμε sequel για το The Division;

Δε πάει πολλής καιρός που η εκδότρια και σχεδιάστρια εταιρίας παιχνιδιών, Ubisoft, μίλησε ανοιχτά για τον γιορτασμό της 2ης επετείου για το Tom Clancy’s The Division, αποκαλύπτοντας πως ο action-RPG τίτλος κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 20 εκ. παίκτες από την κυκλοφορία του το 2016. Παρόλο που η εταιρία φαίνεται πρόθυμη να συνεχίσει την υποστήριξη του παιχνιδιού για την ώρα, όμως μία πληθώρα ζήτηση ανθρώπινου δυναμικού στην ιστοσελίδα της εταιρία για εργασία, προδίδει ίσως ένα ερχόμενο sequel για την σειρά.

Όπως μπορείτε να δείτε και από μόνοι σας στα παρακάτω screenshots από την σελίδα της Ubisoft Careers, μπορεί κανείς να δει πως υπάρχει ζήτηση σε μία δουλεία η οποία φέρει το όνομα The Division. Συγκεκριμένα υπάρχουν 25 νέες θέσεις οι οποίες σχετίζονται με τον τίτλο της σειράς, αναζητώντας κάθε δυνατή θέση για τον σχεδιασμό ενός παιχνιδιού. (narrative designer, technical game designer, senior level artist, senior concept artist, associate producer κ.α.)

 

Αυτές λοιπόν οι εξελίξεις από την Ubisoft η οποία συνεχίζει δυναμικά την πορεία της. Πιστεύετε σε ένα μελλοντικό sequel της σειράς;  Αν ναι, και αν ας ενδιαφέρει ο προγραμματισμός, η Ubisoft σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας στην ομάδα σχεδιασμού της.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!