Τρομερό ξεκίνημα για το Pokémon Sword & Shield στα UK chart

Τα σάρωσε όλα!

Το Pokémon Sword & Shield κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου 2019 και είχε πολύ δυνατό ξεκίνημα στα UK chars, αποκλείοντας το Star Wars Jedi: Fallen Order από την πρωτιά. Έτσι το Pokémon Sword καθίσταται το μεγαλύτερο αποκλειστικό παιχνίδι του 2019.

Το Pokémon Sword από μόνο του είναι το τρίτο μεγαλύτερο παιχνίδι του έτους σε φυσική μορφή, μετά το FIFA 20 και το Call of Duty: Modern Warfare. Ωστόσο, συνδυάζοντας τις πωλήσεις του Sword με τις πωλήσεις του Shield και του Sword and Shield: Dual Edition παίρνουμε το δεύτερο μεγαλύτερο λανσάρισμα για ένα Pokémon που ξεκινάει στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Pokémon Sun & Moon εξακολουθεί πάντως να κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο λανσάρισμα της σειράς στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το Sun & Moon κυκλοφόρησε Τετάρτη, ενώ το Sword & Shield  Παρασκευή, οπότε και είχε δύο επιπλέον ημέρες πωλήσεων. Εξάλλου τα Uk Charts δεν υπολογίζουν Digital παρά μόνο Retail, εκ των οποίων το Sword & Shield είχε πολύ περισσότερα από ότι ο Sun & Moon.

Ακολουθεί το Top 10 των UK charts (Retail μόνο).

  1. POKEMON SWORD
  2. STAR WARS JEDI: FALLEN ORDER
  3. POKEMON SHIELD
  4. CALL OF DUTY: MODERN WARFARE
  5. FIFA 20
  6. LUIGI’S MANSION 3
  7. POKEMON SWORD & SHIELD: DUAL EDITION
  8. DEATH STRANDING
  9. MARIO KART 8 DELUXE
  10. MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES TOKYO 2020

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

πηγή

More Stories
Ο Claptrap του Borderlands: The Pre-Sequel (Video)