Τρομερές οι πωλήσεις του Horizon: Zero Dawn, με επέκταση στον ορίζοντα

Παρόλο που αρκετοί ηταν αυτοί που ηταν σκεπτικοί με τη νέα IP της Guerrilla Games, δημιουργό των Killzone, η Sony αποκάλυψε κάποια πολύ εντυπωσιακά νούμερα σχετικά με τις πωλήσεις του τίτλου!

Μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του τίτλου, το Horizon: Zero Dawn κατάφερε να πουλήσει 2.6 εκατομμύρια αντίτυπα (φυσικά και ψηφιακά), καθιστώντας το ως τη νέα IP με τις καλύτερες πωλήσεις που κυκλοφόρησε μέχρι τώρα στο PlayStation 4, αλλά και το καλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία της Guerrilla Games. Και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, κάτι τέτοιο δε μας φαίνεται καθόλου περίεργο καθώς φαινόταν πως η Sony έχει πίστη στο δημιούργημα του Ολλανδικού στούντιο τόσο απο το marketing του τίτλου, όσο και απο το πόσο νωρίς επέτρεψε να κυκλοφορήσουν οι κριτικές συντακτών στο διαδίκτυο.

Τέλος, ο Hermen Hulst της Guerrilla Games επιβεβαίωσε πως το στούντιο ήδη εργάζεται σε expansion του τίτλου, χωρίς όμως να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες μαζί μας. Πολύ πιθανό να δούμε τις πρώτες πληροφορίες στην επερχόμενη E3 τον Ιούνιο.

Έχετε παίξει το Horizon: Zero Dawn; Σας κάνουν εντύπωση οι πωλήσεις του; Πείτε μας στα σχόλια!

More Stories
GTA V mod εμπνευσμένο από το Cyberpunk 2077