Τρία νέα ονόματα από την Marvel ντεμπουτάρουν στο Disney+ με τις δικές τους σειρές

Χθες στην D23, o Kevin Feige, ο οποίος προφανώς και μετά την κατάρρευση του deal με την Sony για τον Spider-Man, δεν είναι και στα καλύτερα του, παρευρέθηκε για να αποκαλύψει άλλη μια μικρή “βομβίτσα” σχετικά με τα νέα show από μεριάς Marvel που έρχονται στο Disney+. Και το καλύτερο από αυτή την είδηση. Ότι όλοι οι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στο MCU.

Ο λόγος γίνεται για τους Moon Knight, She-Hulk & Ms Marvel. Για την Ms Marvel, ξέραμε εδώ και κάμποσο καιρό, χωρίς βέβαια να υπάρξει κάποια επίσημη κουβέντα, ότι θα κάνει την εμφάνιση της στο MCU, αλλά η έκπληξη μας είναι για τους Moon Knight & She-Hulk. O Moon Knight, είναι ένας ήρωας, ο οποίος πολεμάει το έγκλημα την νύχτα και την ημέρα είναι ένας πλούσιος δισεκατομμυριούχος (κάτι μας θυμίζει αυτό), ενώ η She-Hulk είναι η ξαδέρφη του Bruce Banner, η οποία αφού πληγώνεται σοβαρά, χρειάζεται αίμα και έτσι ο καλός ξαδερφούλης, την βοηθάει, δίνοντας το αίμα του, που είναι εκτεθειμένο σε ακτίνες Gama και μετατρέπεται σε ένα πλάσμα παρόμοιο με τον ξάδερφο της.

Τα show δεν ξέρουμε πότε αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στο Disney Plus, πάντως η ύπαρξη τους και μόνο μας κάνει να καταλαβαίνουμε ότι τα πλάνα για το MCU αναμένεται να είναι πολλά.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Η Nintendo δεν ενδιαφέρεται ακόμη να επενδύσει σε VR και 4K