Η Treyarch θα αναλάβει το Call of Duty 2020 και θα είναι το Black Ops 5

Εκτός παιχνιδιού Raven και Sledgehammer

Μεγάλες αλλαγές στη σειρά Call of Duty κάνει η Activision για το 2020, καθώς σύμφωνα με πηγές του kotaku και τον Jason Schreier, η Treyarch θα είναι αυτή που θα αναλάβει την ανάπτυξη του επόμενου μέρους για το 2020, το οποίο θα είναι το Black Ops 5 (ή και Black Ops IIIII).

Αυτό σημαίνει ότι μετά από αρκετά χρόνια τριετής κύκλου μεταξύ των studio, Raven Software και Sledgehammer Games δεν θα βγάλουν το παιχνίδι στο οποίο δούλευαν τα τελευταία δύο χρόνια. Φαίνεται όμως πως η δουλειά τους δεν θα πάει χαμμένη, καθώς τα δύο studio ετοίμαζαν ένα COD κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, κάτι που τυχαίνει να συμπίπτει και με τα σχέδια της Treyarch, την οποία θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Single-Player campaign.

Λόγος για αυτή την αλλαγή είναι οι διαμάχες μεταξύ Raven και Sledgehammer, που ξεκίνησαν πριν σχεδόν έναν χρόνο, με την Treyarch να βρίσκεται πλέον στη μέση μετά την απόφαση της Activision. Κάτι ακόμη που αναφέρεται είναι ότι λόγω του μικρότερου κύκλου ανάπτυξης, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για υπερωρίες στην Treyarch, ώστε να προλάβει εγκαίρως την κυκλοφορία του τίτλου. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για έναν Cross-Gen τίτλο, με την Activision να θέλει να εκμεταλλευτεί το κύρος του ονόματος Black Ops σε τρέχουσες και επόμενες κονσόλες.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Τα ψώνια του Σαββατοκύριακου (08/08): Οι καλύτερες προσφορές Greek Edition