Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Tomb Raider Anime Series: Όλα όσα γνωρίζουμε (Netflix)

Το franchise επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις

Στις αρχές του 2021 η Netflix σε συνεργασία με τις Square Enix, Crystal Dynamics και Legendary Television, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα animated σειρά βασισμένη στα πασίγνωστα βιντεοπαιχνίδια, Tomb Raider. Μπορεί οι πληροφορίες που ξέρουμε μέχρι στιγμής να μην είναι πολλές, είναι όμως αρκετές για να ενθουσιάσουν τους θαυμαστές του αγαπημένου franchise.

Η συγγραφέας, Tasha Huo, έχει σαν στόχο να ενοποιήσει τα χρονοδιαγράμματα και να δημιουργήσει μια “γέφυρα“, όπου θα παρακολουθήσουμε το ταξίδι της Lara Croft μετά την Survivor τριλογία (2013-2018), μέχρι και το πρώτο Tomb Raider παιχνίδι (1996). Με αυτό τον τρόπο θα καλυφθούν πολλά κενά και απορίες των θαυμαστών της σειράς.

Η Hayley Atwell, πιο γνωστή για τον ρόλο της ως Peggy Carter στις ταινίες Captain America και στη σειρά Agent Carter, θα δώσει τη φωνή της στην πρωταγωνίστρια, Lara Croft. Κάποιοι θα χαρούν να μάθουν πως ο Jonah και ο Zip θα κάνουν την εμφάνιση τους στη σειρά. Για όσους δεν ξέρετε ή δεν θυμάστε, ο Jonah ήταν ο καλός φίλος της Lara στην τελευταία τριλογία, ενώ ο Zip ήταν ο σύμμαχος της στα παιχνίδια Tomb Raider: Chronicles, Legend και Underworld. Πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκαν τα ονόματα που θα είναι μέρος της σειράς. Στον ρόλο του Jonah θα δώσει ζωή ο Earl Baylon και αντίστοιχα στον ρόλο του Zip, ο Allen Maldonado. Σίγουρα είναι μια ευχάριστη λεπτομέρεια να γνωρίζουμε ότι δεν θα λείπουν σημαντικά πρόσωπα από την ιστορία.

Εκτός από την animated σειρά, ετοιμάζεται μία ακόμα live-action ταινία, η οποία θα είναι το sequel της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2018 και θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά την Alicia Vikander.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, με αφορμή τα 25 χρόνια επέτειο του franchise, το 2022 θα κυκλοφορήσουν στο Nintendo Switch τα Lara Croft and the Guardian of Light και Lara Croft and the Temple of Osiris, σε συνεργασία με την Crystal Dynamics και Feral Games.

Γνωρίζοντας τη φήμη που έχει αποκτήσει το franchise ανά τα χρόνια, αναμένεται να προστεθούν καινούργιοι τίτλοι στο μέλλον , παρόλα αυτά δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Τί πιστεύετε για τη νέα σειρά; Θεωρείτε θα έχει επιτυχία; Γράψτε μας τα σχόλια σας από κάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!