Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Το ZTE nubia Z20 θα έχει curved οθόνη και δυνατότητα καταγραφής 8Κ βίντεο

Το ΖΤΕ nubia Z20 θα ανακοινωθεί στις 8 Αυγούστου και πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πακέτο. Ο πρόεδρος της nubia, Ni Fei, αποκάλυψε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή στο Global Mobile Internet Conference.

Το Ζ20 θα έχει εύκαμπτη οθόνη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα είναι ένα smartphone που θα διπλώνει αλλά -όπως όλα δείχνουν- θα είναι μία συσκευή με μεγάλη καμπύλη στην οθόνη, κάτι που θα μειώνει αρκετά τα πλαϊνά περιθώρια.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που θα έχει το Z20 είναι η δυνατότητα καταγραφής 8Κ βίντεο! Ο Ni Fei ισχυρίστηκε ότι τα τηλέφωνα συνέχεια χρησιμοποιούνται ως παραγωγικά εργαλεία από δημιουργούς βίντεο και η nubia στοχεύει στο να φέρει επαγγελματικού επιπέδου αποτελέσματα στους χρήστες.

Μαζί με το nubia Z20 θα κυκλοφορήσει και ένα νέο VR headset αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο smartphone έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και μένει να δούμε τι θα μας παρουσιάσει ο Κινέζος κατασκευαστής στις 8 Αυγούστου.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή