Το Xperia XZ4 εμφανίστηκε σε renders με τρεις κάμερες και 6,5″ οθόνη

Η Sony τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με την ανακοίνωση του Χperia XZ3 πριν λίγους μήνες αφού σχεδιαστικά προσπάθησε να φέρει κάτι το διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχουμε δει από τους Ιάπωνες τις προηγούμενες χρονιές, με edge screen και βελτίωση στα bezels.

Η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο με την τωρινή της ναυαρχίδα αλλά έχει ακόμα πολλή απόσταση να καλύψει ώστε να ανταγωνιστεί στα ίσια του μεγάλους του χώρου (από άποψη πωλήσεων) και φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει να κάνει με το Xperia XZ4. Ένας τρόπος για να το καταφέρει είναι και το κομμάτι της κάμερας ή για να ακριβολογούμε, το κομμάτι των πολλών καμερών στο πίσω μέρος.

Πρόσφατα renders από δύο αξιόπιστες πηγές, @OnLeaks και @MySmartPrice αποκαλύπτουν το πως θα είναι το Xperia XZ4, το οποίο θα ενσωματώνει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος αλλά και μία μεγάλη οθόνη. Τα χαρακτηριστικά των καμερών δεν τα γνωρίζουμε και θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με triple set up. Μέχρι τώρα έχουμε δει δύο κάμερες στο Xperia XZ2 Premium με κύριο φακό 19ΜP και έναν ασπρόμαυρο σένσορα στα 12ΜP.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η οθόνη θα ανέρχεται στις 6,5 ίντσες, κάνοντας μεγάλο άλμα από τις 6 ίντσες του Xperia XZ3. Ωστόσο δεν θα είναι πιο φαρδύ. Παρόλο που φαίνεται πολύ ψηλή η οθόνη του με μεγαλύτερο aspect ratio από το 19,5:9, παραμένει χωρίς notch!

Το τηλέφωνο είναι αρκετά ψηλό στα 166,9 χιλιοστά αλλά πιο λεπτό από το Xperia XZ3 με πάχος μόλις 8,2 χιλιοστά (αγγίζει τα 9 χιλιοστά στο σημείο που τοποθετούνται οι κάμερες).

Στο πίσω μέρος δεν υπάρχει αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτι που σημαίνει ότι η Sony θα επιστρέψει στο γνωστό μοτίβο του πλαϊνού scanner που ενσωματώνεται στο home button, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα renders. Επίσης, από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι διατηρείται και το πλήκτρο της κάμερας.

Εξακολουθεί να μην υπάρχει το jack των ακουστικών παρά μόνο η θύρα φόρτισης USB-C και ένα ηχείο στο κάτω μέρος.

Το Xperia XZ4 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην MWC τον Φεβρουάριο του 2019 και, φυσικά, αυτά τα renders -όσο αξιόπιστα και αν είναι- δεν αποδεικνύουν ότι το τελικό προϊόν θα είναι έτσι ακριβώς.

 

More Stories
Οι μεγάλες αποκαλύψεις για το The Elder Scrolls: Summerset στη φετινή Ε3 2018