Το Xiaomi Mi A3 διέρρευσε με όλον τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του

Χθες, οι προδιαγραφές Xiaomi Mi A3 διέρρευσαν λέγοντάς μας ακριβώς τι να περιμένουμε από αυτό το smartphone. Μέσω μιας ανώνυμης πηγής βρίσκουμε εικόνες του Mi A3 και του κουτιού του λιανικού εμπορίου που επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό του τηλεφώνου και τις βασικές προδιαγραφές.

Το κουτάκι του επιβεβαιώνει ότι το Mi A3 θα έρθει σε μπλε και άσπρες αποχρώσεις. Αλλά μία από τις εικόνες δείχνει και το τηλέφωνο σε μια μαύρη απόχρωση.

Το Mi A3 διαθέτει στην πλάτη μια συστοιχία τριών καμερών ευθυγραμμισμένη κατακόρυφα στην πάνω αριστερή γωνία. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι η κάτω αριστερή γωνία της πλάτης έχει το λογότυπο Xiaomi, με το μενού Android One τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά.

Η προστατευτική ταινία του smartphone στην οθόνη αποκαλύπτει ότι τροφοδοτείται από το Snapdragon 665 SoC και όχι από το Snapdragon 730 όπως ισχυρίζονται οι προηγούμενες αναφορές .

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές περιλαμβάνουν μια οθόνη 6,08 “AMOLED, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων UD και μια μπαταρία 4.030 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18 W. Στο πίσω μέρος η κύρια κάμερα είναι 42MP ενώ στο μπροστινό μέρος μπορούμε να βρούμε μία selfie κάμερα 32MP.

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες υποδηλώνουν ότι το Mi A3 θα είναι μια παγκόσμια έκδοση του πρόσφατα ανακοινωθέντος Mi CC9e .

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
The Crew: οι απαιτήσεις των PC συστημάτων