Το Xiaomi Mi 10 θα ανακοινωθεί στις 11 Φεβρουαρίου

Αποκαλύφθηκε το design του

Η ερχόμενη Mi ναυαρχίδα της Xiaomi εμφανίζεται σε διαρροές εδώ και εκεί το τελευταίο διάστημα αλλά λίγες πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Αυτήν τη φορά, το επίσημο banner για το event στο οποίο θα εμφανιστεί το Mi 10, έκανε την εμφάνισή του και μας αποκαλύπτει το πότε θα ανακοινωθεί αλλά και το πώς θα μοιάζει η συσκευή. Η πίσω όψη του μοιάζει πολύ όμορφη με τις τέσσερις κάμερες να τραβάνε τα βλέμματα.

Στο banner φαίνεται, επίσης, ο επεξεργαστής που θα ενσωματώνεται στη συσκευή και δεν είναι άλλος από τον Snapdragon 865 με δυνατότητες 5G. Ίσως, βέβαια, αυτή η δυνατότητα να είναι περιορισμένη μόνο στην έκδοση Mi 10 Pro που πιθανόν να δούμε μαζί με το απλό μοντέλο. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αναμένουμε οθόνη 6,57 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με fingerprint scanner κάτω από το panel. Η μνήμη RAM θα φτάνει τα 12GB και ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 256GB/512GB. Όσον αφορά στο set up των τεσσάρων καμερών, ο κύριος αισθητήρας -σύμφωνα πάντα με τις φήμες- θα είναι στα 64ΜP και θα συνοδεύεται από έναν σένσορα wide-angle στα 12MP, έναν telephoto στα 8MP και έναν macro στα 2MP. Όσον αφορά στην εμπρόσθια κάμερα, εκεί θα τοποθετηθούν δύο φακοί με τον κύριο να είναι στα 32MP και τον δεύτερο στα 8MP (wide-angle). Η μπαταρία του θα αγγίζει τα 4500mAh και θα παρέχεται δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 66W και ασύρματης γρήγορης φόρτισης 40W.

Όλα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν σε λιγότερο από 25 ημέρες.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή

More Stories
Tα Castlevania Requiem: Symphony of the Night και Rondo of Blood έρχονται αποκλειστικά στο PS4