Το Xiaomi Black Shark Skywalker εμφανίστηκε στο Geekbench με τον Snapdragon 855

Η Xiaomi παρουσίασε το πρώτο της gaming smartphone τον προηγούμενο Απρίλη με την ονομασία Black Shark. Αργότερα κυκλοφόρησε το Black Shark Helo το οποίο ήταν ουσιαστικά το ίδιο τηλέφωνο αλλά με 10GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου και τώρα φαίνεται ότι ο Κινέζος κατασκευαστής έχει στα σκαριά μία νέα έκδοση με την ονομασία Black Shark Skywalker.

Σύμφωνα με το Geekbench, το Skywalker θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855 και 8GB RAM. Αν το score που “πιάνει” η συγκεκριμένη έκδοση στο Geekbench είναι πραγματικό, τότε μιλάμε για ένα πανίσχυρο smartphone! Στα αποτελέσματα single-core αγγίζει το score 3494 ενώ στο multi-core έφτασε τους 11149 πόντους κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει η πρώτη συσκευή (αν ανακοινωθεί πρώτη) που ξεπερνάει τις 10000 στο συγκεκριμένο test, χάρη στον Snapdragon 855. Kάτι που έχει καταφέρει μόνο η Apple με τον A11 Bionic και τον Α12 Bionic.

Το προσεχές διάστημα θα ξεδιαλύνει το τοπίο για το Black Shark Skywalker και θα δούμε κάτα πόσο στην πράξη είναι τόσο γρήγορο όσο φανερώνει το score στο Geekbench.

 

 

More Stories
Τι θα δούμε στο επερχόμενο X019 του Xbox