Το WWDC 2019 της Apple είναι και επίσημα εδώ

Τι θα ανακοινώσει η εταιρεία;

Οι προσκλήσεις στάλθηκαν! Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το event της που δεν είναι άλλο από το WWDC 2019 και θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ ώρα Ελλάδος.

Η Apple σε αυτό το event θα μιλήσει για πρώτη φορά,  τουλάχιστον επίσημα, για κάτι που περιμένουμε πολύ στην επόμενη έκδοση του  iOS 13, που δεν είναι άλλο από το Dark Mode! Θα μας δώσει την beta σίγουρα, όσοι έχουν κάνει enroll τις συσκευές τους θα το έχουν από αρχή ακόμα. Δεν είναι όμως και η πρώτη, καθώς το τρέχει ήδη στην δική της beta του Android Q, η Google.

Δεν είναι μόνο το iOS 13 που αναμένεται  να ανακοινώσει η Apple, καθώς περιμένουμε μεγάλες αναβαθμίσεις και για άλλες πλατφόρμες της, πιο συγκεκριμένα το , macOS 10.15,  το watchOS 6 που ελπίζουμε να μας φέρει και custom watchfaces, καθώς και το tvOS 13 που ενδέχεται να ενσωματώνει και τις νέες υπηρεσίες της Apple, τουλάχιστον για την Αμερική, ενώ περιμένουμε και νέ functions μαζί με το OS σε iPhone και iPad, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στο multitasking για το τελευταίο.

Δεν είναι μόνο αυτά τα σχέδια της Apple, καθώς αναμένεται και η παρουσίαση ενός κοινού framework για τους devs, όπου με μικρές αλλαγές στον κώδικα, οι εφαρμογές θα τρέχουν το ίδιο καλά και σε Mac και όχι μόνο σε iPad/iPhone.

Κλέινοντας, φήμες θέλουν την Apple να ανακοινώνει και ένα Mac Pro καθώς και μία οθόνη 31″, τα απόλυτα εργαλεία για τους designers και όχι μόνο.

Εσείς τι περιμένετε να δείτε; Αφήστε μας τα σχόλιά σας από κάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια Φεβρουαρίου 2018