Το Watch GT 2 Pro είναι το καλύτερο smartwatch της Huawei

 Η Huawei ανακοίνωσε το καινούριο της smartwatch με όνομα Watch GT 2 Pro και πρόκειται για την… ναυαρχίδα της εταιρείας στα wearables.

Το Watch GT 2 Pro έχει μία πολύ premium κατασκευή από ζαφείρι στην οθόνη, τιτάνιο στο σώμα και κεραμική πλάτη. Η οθόνη του έχει μέγεθος 1,39 ιντσών και είναι τεχνολογίας OLED με ανάλυση 454×454 pixel. Στην κάσα του δεξιά έχει δύο κουμπιά που λειτουργούν ως back και home ενώ ενσωματώνει και GPS και πυξίδα.

Στο εσωτερικό του έχει τον Kirin A1 και 32MB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 4GB. Μπορεί να καταγράψει περισσότερες από 100 ασκήσεις όπως κολύμπι, σκι και golf χωρίς να απουσιάζει και ο μετρητής καρδιακών παλμών TruSeen 4.0+ για μέτρηση ύπνου, stress, οξυγόνου στο αίμα και, φυσικά, παλμούς της καρδιάς.

 

Σύμφωνα με τη Huawei, η μπαταρία του μπορεί να αντέξει έως 14 ημέρες τυπικής χρήσης και έως 30 ώρες με ενεργοποιημένο το GPS. Με πέντε λεπτά φόρτισης μπορεί να προσφέρει δέκα ώρες χρήσης και η φόρτιση του γίνεται με οποιοδήποτε ασύρματο τρόπο αφού υποστηρίζει το πρότυπο Qi για ασύρματη φόρτιση. Το λογισμικό του ρολογιού είναι το LiteOS κατασκευής Huawei.

Η Sport έκδοση του Watch GT 2 Pro κοστίζει 329 ευρώ και η Classic (με δερμάτινο λουράκι) ανέρχεται στα 349 ευρώ. Και τα δύο θα γίνουν διαθέσιμα μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
Ανακοινώθηκε το Sony Xperia C3 με 5MP εμπρόσθια κάμερα με LED Flash