Το Watch Dogs 3 θα αποκαλυφθεί πριν την E3;

Θα κυκλοφορήσει αργότερα τον Νοέμβριο

Το περασμένο Φεβρουάριο σας είχαμε αναφέρει ότι το νέο Watch Dogs θα κυκλοφορήσει φέτος. Μια νέα διαρροή στο 4chan( μέσω του Reddit) μας αποκαλύπτει ότι το sequel της σειράς θα κυκλοφορήσει το φετινό Νοέμβριο και θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο σε ένα σχεδόν μελλοντικό στυλ cyberpunk. Οι παίκτες θα έχουν τον έλεγχο μιας γυναίκας με καταγωγή από Ασία και Αγγλία που θα ονομάζεται Sarah.

Η Sarah εργάζεται σε μια οργάνωση για τη καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η οποία ειδικεύεται στις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και αναλαμβάνει την ευθύνη να διεισδύσει σε ένα δίκτυο χάκερ, να μάθει για τους υπεύθυνους και τελικά να τους καταστρέψει. Το παιχνίδι δεν θα αφήνει το χρήστη να χρησιμοποιεί όπλα και μαχαίρια αλλά μόνο μή θανατηφόρες επιλογές όπως tasers, μπαστούνια.

Το κομμάτι του parkour έρχεται και αυτό ανανεωμένο, ενώ το skateboarding και το γκράφιτι θα επικρατεί στους δρόμους σαν δραστηριότητα. Τέλος, σύμφωνα με τη διαρροή, η Ubisoft θα αποκαλύψει το παιχνίδι 3 εβδομάδες πριν από την παρουσίασή της στην E3.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Update για το CoD: Advanced Warfare