Το Top5 με τα πιο τρομακτικά Horror Games που αναμένουμε το 2021 σύμφωνα με το Busted.gr

Με αφορμή την ανακοίνωση του Resident Evil Village

Με αφορμή τη κυκλοφορία του Resident Evil Village στις 7/5/2021, το Busted.gr ετοίμασε μία λίστα με τα Top5 πιο τρομακτικά Horror Games που αναμένουμε το 2021. Αρχικά να αναφέρουμε ότι η λίστα αυτή αποτελεί δικές μας επιλογές και σε καμία περίπτωση δεν μειώνει επιλογές που πιθανόν να μην είναι εντός λίστας. Ξεκινούμε λοιπόν αντίστροφα και συνεχίζουμε στη θέση 1.

5. Evil Dead: The Game

Ένας τίτλος που θα συνδιάζει Horror μαζί με Co-Op και PVP έλειπε από τη λίστα της Sony. Το Evil Dead θα το δούμε εντός 2021 και όπως φαίνεται θα έχει αρκετή δράση και τρόμο.

4. Medium

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το Medium. Ένα Horror Game το οποίο αρχικά να πούμε ότι είναι πολύ μπροστά σαν ιδέα. Δύο παράλληλοι κόσμοι τώρα μπροστά στην οθόνη σας, σε ένα Horror Game που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.

3. Evil Nun: The Broken Mask

Θυμίζει αρκετά τη ταινία Nun. Όπου βλέπεις καλόγρια η οποία έχει φάτσα λες και την έχει πατήσει το τρένο, απλά τρέχα να κρυφτείς.

2. In Sound Mind

Ίσως ότι πιο σουρεαλιστικό θα δούμε στο PS5 σε Horror παιχνίδι. Φοβερή μουσική που ίσως κάτι σας θυμίζει. Απολαύστε το In Sound Mind.

1.  Resident Evil Village

Στη πρώτη θέση δεν μπορεί να μην είναι το Resident Evil Village. Απ’ότι είδαμε στο βίντεο θα έχουμε αρκετά εσώρουχα να αλλάξουμε.

Θα ήθελα να προσθέσω στη λίστα μας και το Little Nighmares 2, μαζί με το Skorn αλλά θεωρώ τα παραπάνω ότι είναι πιο τρομακτικά. Ελπίζω να σας άρεσε η λίστα και περιμένουμε τις δικές σας επιλογές στα σχόλια.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Free Play Days στο Xbox: Mortal Kombat X