Το Tizen 4.0 ήρθε στην Ευρώπη για τα Gear S3 και Gear Sport

Τo major update της Samsung για τα smartwatches της, Gear S3 Classic/Frontier και Gear Sport, άρχισε να δίνεται και στην Ευρώπη μετά από πολλές διαδοχικές χώρες που λάβανε την αναβάθμιση παγκοσμίως, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα.

Πρόκειται για την έκδοση Tizen 4.0.0.2 η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την έκδοση 3.0.0.2 και είχε ξεκινήσει από τις Η.Π.Α. Περιέχει πολλές αλλαγές και προσθήκες όπως την υποστήριξη περισσότερων τύπων ασκήσεων, απλουστευμένες ειδοποιήσεις ύπνου και ανανεωμένο UI για τα Settings και το Quick Panel μενου.

Κάποια άλλα χαρακτηριστικά από την πιο πρόσφατη έκδοση είναι η αποθήκευση πρόχειρων μηνυμάτων. Επίσης, αν χρησιμοποιείτε ακόμα (για κάποιον άγνωστο λόγο) MMS, θα μπορείτε πλέον να δείτε εικόνες με κίνηση οι οποίες θα ξεκινούν αυτόματα. Επιπλέον προστέθηκαν περισσότερα από 1000 emojis!

Αν είστε τύπος που του αρέσει να καταγράφει τον ύπνο του, τότε το συγκεκριμένο update θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα αφού η Samsung πρόσθεσε στο Gear S3 λεπτομερείς πληροφορίες και στάδια ύπνου για τους κατόχους που μπορείτε να βρείτε στο Samsung Health Widget. Επιπλέον, δύο νέα modes προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα, το “Κινηματογράφος” και “Ύπνος” που λειτουργούν ως προφίλ και μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε από το quick panel.

Χρήστες από όλη την Ευρώπη έχουν δεχτεί την νέα έκδοση η οποία έχει μέγεθος 299,7MB ενώ ήρθε και σε εμάς εδώ στο busted.gr και μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή αναβάθμιση. Οπότε μην το σκέφτεστε, αναβαθμίστε ελεύθερα!

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.