Το The Last of Us του HBO θα επεκτείνει κι άλλο την ιστορία του παιχνιδιού

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή του BBC Radio “Must Watch”, ο showrunner του Chernobyl, Craig Mazin, δήλωσε ότι η επερχόμενη προσαρμογή του The Last of Us θα ενισχύσει το αρχικό παιχνίδι.

«Νομίζω ότι οι θαυμαστές ανησυχούν ότι, όταν η ιδιοκτησία λάβει άδεια για κάποιον άλλο, αυτοί οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν πραγματικά ή πρόκειται να το αλλάξουν», δήλωσε ο Mazin. “Σε αυτήν την περίπτωση, δουλεύω με το δημιουργό του παιχνιδιού, και έτσι οι αλλαγές που κάνουμε έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν τα πράγματα και να επεκτείνονται, όχι για να αναιρούν την ιστορία, αλλά για να τη βελτιώνουν.

Ο Mazin επαναλαμβάνει ότι συνεργάζεται με τον δημιουργικό σκηνοθέτη της Naughty Dog, Neil Druckmann στην εκπομπή. Επιπλέον, η εκπομπή έχει χαρτογραφηθεί και ξεκινούν τη διαδικασία συγγραφής σεναρίου. Αναφέρει επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Druckmann κάνουν πολλαπλές εργασίες μεταξύ της δημιουργίας νέων ιδεών για την ιστορία, αλλά και την εισαγωγή τμημάτων του παιχνιδιού του 2013. “Δημιουργούμε εκ νέου και ξαναγράφουμε αυτό που υπάρχει ήδη για να παρουσιάσουμε μια διαφορετική μορφή”, συνέχισε ο Mazin. «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Φοβάμαι λίγο επειδή πολλά συναισθήματα που συνδέονται με αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά έντονα. Νομίζω ότι πιθανότατα θα κρυφτώ σε μια αποθήκη για λίγο γιατί δεν μπορείς να κάνεις όλους ευχαριστημένους.

 

Πηγή: Dualshockers

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Πρώτο gameplay teaser για το NBA 2K15