Το The Last of Us Part 2 σημείωσε 4 εκ. πωλήσεις

Ο τίλος έσπασε τα ταμεία και όχι άδικα...

Η Sony ανακοίνωσε θεαματικές πωλήσεις για το The Last Us Part 2. Η συνέχεια του Naughty Dog  πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου Σαββατοκύριακου, καθιστώντας το το πιο γρήγορο σε πωλήσεις αποκλειστικό PS4 παγκοσμίως.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι αριθμοί πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο έφεραν το παιχνίδι ως τη μεγαλύτερη κυκλοφορία βιντεοπαιχνιδιών της χρονιάς μέχρι στιγμής. Εκθρονίστηκε επιτέλους το Uncharted 4 σαν το fastest selling game του PS4. 

Ο δημιουργικός σκηνοθέτης Neil Druckmann ευχαρίστησε τα εκατομμύρια των παικτών που είχαν παίξει το παιχνίδι και συνέβαλαν προσεκτικά στη συζήτηση γύρω από αυτό.

“Το Last of Us Part 2 έγινε εφικτό χάρη στις προσπάθειες εκατοντάδων ταλαντούχων και παθιασμένων προγραμματιστών εδώ στο Naughty Dog. Δεν μπορούμε να φανταστούμε καμία μεγαλύτερη τιμή από το να δούμε το ίδιο πάθος που αντανακλάται από τους ανθρώπους που το παίζουν. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να φτάσουμε σε αυτό το καταπληκτικό ορόσημο.”

O Druckmann επίσης επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει επέκταση της ιστορίας στο The Last of Us Part 2, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Ενώ παρέμεινε σιωπηλός για τα μελλοντικά σχέδια του franchise.

Πηγή: Eurogamer

Μην ξεχάσετε το διαγωνισμό μας με τη συλλεκτική του The Last Us Part 2:

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
The Wolf Among Us Review