Η HBO έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό trailer για την τρίτη σεζόν του House of the Dragon.
Όλα δείχνουν πως ο πόλεμος των Targaryen περνά πλέον στο πιο σκοτεινό και βίαιο σημείο του.
Το νέο υλικό είναι γεμάτο μάχες, δράκους και σκηνές μεγάλης καταστροφής, με τη Rhaenyra και τον Aemond να οδηγούνται ολοένα πιο κοντά σε μια ολοκληρωτική σύγκρουση για τον Σιδερένιο Θρόνο.
Το trailer δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη θρυλική “Battle of the Gullet”, τη ναυμαχία που οι δημιουργοί της σειράς χαρακτηρίζουν ως μία από τις πιο φιλόδοξες σκηνές που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο σύμπαν του Game of Thrones.
Ο showrunner Ryan Condal μάλιστα ανέφερε πως το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν ίσως είναι «το πιο τρελό επεισόδιο τηλεόρασης που έχει γυριστεί».
Η τρίτη σεζόν του House of the Dragon κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου στο HBO Max και, απ’ όσα φαίνονται μέχρι στιγμής, το Westeros ετοιμάζεται να βυθιστεί ολοκληρωτικά στη φωτιά και το αίμα.





