Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Το Supernatural επιστρέφει με prequel σειρά

Με μία μικρή ανατροπή...

Το Supernatural θεωρείται πλέον μία από τις μακροβιότερες σειρές που προβλήθηκαν ποτέ, έχοντας γυρίσει (μόνο) 15 σεζόν. Τον περασμένο Νοέμβριο η σειρά “έριξε αυλαία” και εκεί που νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα και είχαμε ρίξει αρκετά δάκρυα, ο Jensen Ackles (Dean) μάς ανακοινώνει πως μια νέα σειρά βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Στο παρελθόν είχε γίνει η προσπάθεια και για άλλες δύο spinoff σειρές, το Bloodlines και το Wayward Sisters. Κανένα από τα δύο όμως δεν είχε επιτυχία και έφυγαν πολύ σύντομα από τις οθόνες μας.

Πρόκειται λοιπόν για το The Winchesters, μία prequel σειρά η οποία επικεντρώνεται στους γονείς του Dean και Sam Winchester, John και Mary. Στη σειρά θα συμμετέχει και ο Dean Winchester μόνο που αυτή τη φορά θα τον απολαύσουμε ως αφηγητή.
Εκτελεστικός παραγωγός έχει αναλάβει ο Robbie Thomson μαζί με την Chaos Machine Productions, μια εταιρεία παραγωγής που δημιουργήθηκε από τον Jensen Ackles μαζί με τη γυναίκα του Danneel Ackles, έχοντας κάνει συμφωνία με την Warner Bros. Television.

Σε συνέντευξη του στο Deadline, ο Jensen δήλωσε χαρακτηριστικά:

Μετά το τέλος του Supernatural στη 15η σεζόν, γνωρίζαμε πως δεν είχαν τελειώσει τα πράγματα. Επειδή όπως μας αρέσει να λέμε στη σειρά “τίποτα πραγματικά δεν τελειώνει, σωστά;” Ξέραμε από πριν πως η πρώτη ιστορία που ήθελα να πω ήταν αυτή του John και της Mary Winchester, ή αλλιώς την origin ιστορία του Supernatural. Πάντα ένιωθα πως ο χαρακτήρας μου ο Dean, θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τη σχέση των γονιών του και πως κατέληξε. Οπότε λατρεύω το γεγονός πως θα τον έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι.”

Ωστόσο τα νέα στο διαδίκτυο ταξιδεύουν γρήγορα και ο τηλεοπτικός αδερφός του, Jared Padalecki, έμαθε τα νέα μέσω Twitter πράγμα το οποίο τον έκανε συντετριμμένο μιας και δεν έχει αναφερθεί πουθενά μέσα στα σχέδια.

Φίλε, είμαι χαρούμενος για σένα. Εύχομαι να το είχα μάθει με κάποιον άλλον τρόπο εκτός του Twitter. Είμαι ενθουσιασμένος να το δω, αλλά απογοητευμένος που ο Sam Winchester δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό. 

Κάποιοι φανς, θεώρησαν πως πρόκειται για κάποιο αστείο, αλλά όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν γνώριζε τίποτα. Παρόλα αυτά ζήτησε από τον κόσμο να μην στέλνουν απειλές και μίσος και τους ευχαριστεί για την στήριξη τους.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε γιατί έμεινε εκτός, αλλά ελπίζουμε να υπάρχει μία καλή εξήγηση.

Τι πιστεύετε για τη νέα spin-off σειρά; Θα της δώσετε μια ευκαιρία; Αφήστε μας τα σχόλια σας από κάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!