Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
Suicide Squad
Suicide Squad

Το Suicide Squad θα υποστηρίζεται δυνατά και μετά την κυκλοφορία του

Post-launch support tease παρακαλώ

Μετά από έναν κύκλο δημοσίευσης ανάμεικτών preview για το επερχόμενο Suicide Squad: Kill the Justice League (εντάξει οκ αρνητικά ήταν τα περισσότερα), Ο developer του παιχνιδιού, Rocksteady Studio, έχει το βλέμμα ήδη στο μέλλον, προετοιμάζοντάς μας για σημαντική υποστήριξη μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού (πριν από την κυκλοφορία του).

Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού λοιπόν, Axel Rydby δημοσίευσε κάποιες πληροφορίες στον αποκλειστικό Discord server του σχετικά με την επέκτaση των μηχανισμών του παιχνιδιού:

«Κατά την κυκλοφορία, εξετάζουμε εκατοντάδες πιθανούς συνδυασμούς για builds στους τέσσερις χαρακτήρες μας και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα προσθέτουμε ΠΟΛΛΑ μετά την κυκλοφορία.»

Οι παίκτες θα μπορούν να τροποποιήσουν τους επιλεγμένους χαρακτήρες αλλάζοντας τα talent tree τους. Αν και από την Rocksteady αποφεύγουν να χαρακτηρίσουν τον τίτλο Live-Service, όλα τα στοιχεία συνωμοτούν ότι θα έχουμε έναν τέτοιο στα χέρια μας και ποιος ξέρει μπορεί να είναι από τους… καλούς.. ή μήπως όχι. Τι λέτε;

Το παιχνίδι αναμένεται στις 2 Φεβρουαρίου 2024 για κονσόλες τωρινής γενιάς (PS5 και Xbox Series X/S).

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!