Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ των TGA 2023 και το νέο God of War Ragnarök: Valhalla | Game Recap #148»
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor

To Star Wars Jedi: Survivor έρχεται με πολλές βελτιώσεις που πρέπει να δείτε

Η Respawn σίγουρα όπως όλα δείχνουν κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε το Star Wars Jedi Survivor να ξεπεράσει τον προκάτοχό του και να έρθει βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Το παιχνίδι έρχεται σίγουρα με ένα βελτιωμένο σύστημα μάχης και θα έρθει με πέντε διαφορετικές θέσεις μάχης και οι επιλογές που θα έχουμε θα είναι οι εξής

  • Single – The standard balanced “all-rounder” lightsaber option
  • Double-bladed – Good for crowd control and keeping enemies at bay
  • Dual Wield – Great for high-octane and versatile combat, requires finesse
  • Crossguard – Powerful but slow
  • Blaster – Great for dealing with enemies at a distance and pestering foes

Θα έχουμε επιλογή και ως primary αλλά και ως Secondary ανάλογα τι μας αρέσει. Οι νέες επιλογές παρέχουν μοναδικούς τρόπους αντιμετώπισης των εχθρών και σίγουρα προσθέτει βάθος στο gameplay του τίτλου.

Επίσης πολύ σημαντική διαφορά θα δούμε και στον τεχνικό τομέα καθώς ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται τις νέες δυνατότητες των κονσολών και οι κόσμοι και οι γαλαξίες που θα επισκέπτεται ο Cal θα σφύζουν από ζωή αλλά και τα γραφικά θα είναι λεπτομερέστατα. Στο PS5 φυσικά ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται και τις δυνατότητες του Dualsense.

Μια πολύ σημαντική βελτίωση θα δούμε και στο animation του χαρακτήρα από την απλή κίνηση του, έως το animation στην αναρρίχηση του Cal αλλά και στα άλματα που θα πραγματοποιούμε. Το παιχνίδι επίσης θα δίνει κίνητρα για εξερεύνηση καθώς θα μπορούμε να ξεκλειδώνουμε και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Η Respawn όπως όλα δείχνουν έμαθε από το Jedi Fallen Order κράτησε τα πολύ καλά στοιχεία και στοίχημα της εταιρείας είναι να ανεβάσει τον πήχη ακόμη περισσότερο.

O τίτλος κυκλοφορεί στις 28 Απριλίου για PS5 , Xbox Series X, S και PC.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!