Το Sony Xperia 3 πιθανόν να έχει Snapdragon 865 SoC και 12GB RAM

Υπάρχουν αρκετές φήμες γύρω από το Xperia 3, την νέα ναυαρχίδα από την Sony που αναμένται μέσα στο 2020.

Αυτήν την φορά είναι πιθανόν η συγκεκριμένη συσκευή να εμφανίστηκε στο Geekbench δείχνοντας μας ότι θα ενσωματώνει τον Snapdragon 865 και 12GB RAM. Μπορεί το συγκεκριμένο SoC να αναμενόταν αφού έχει ξαναεμφανιστεί σε διαρροές και φήμες αλλά τα 12GB RAM είναι τα διπλάσια από αυτά που έχει το Xperia 1.

Το Geekbench αναφέρει την μητρική ως “Kona”, το κωδικό όνομα, δηλαδή, του Snapdragon 865 ενώ μας δείχνει ότι το τηλέφωνο θα “τρέχει” Android 10.

Όπως βλέπουμε υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις της συσκευής με την κορυφαία να υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G. Η Sony ίσως γυρίσει σε ένα γνώριμο design με κυρτή πλάτη (που να θυμίζει τα παλιά Arc smartphones της εταιρείας) ενώ έχουμε ακούσει σε προηγούμενες φήμες ότι θα ενσωματώνει panel με οθόνη QHD ανάλυσης.

Σε προηγούμενα υποτιθέμενα renders η ναυαρχίδα της Sony εμφανίστηκε με set up έξι καμερών όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Το Xperia 3 (το έχουμε δει να το ονομάζουν και Xperia 0) αναμένεται να είναι το πρώτο από τα τέσσερα flagships που ετοιμάζει η Sony για το 2020. Ίσως να αποκαλυφθεί στην επερχόμενη IFA.

This slideshow requires JavaScript.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή