Το Scorn θα είναι αποκλειστικό για το Xbox Series X στις κονσόλες

Σουρεαλιστική αρρώστια εκ Giger!

Ένα από τα Trailers που ξεχώρισαν σήμερα και ειδικά στους fans της αισθητικής των Alien ήταν το νέο Trailer για το first-person horror adventure  Scorn. Η αισθητικη του Giger βρίσκεται με όλη την σουρεαλιστική αρρώστια της διάχυτη σε όλο το κόσμο που είδαμε στο Trailer. Όπως όμως αναφέρει ο Developer το Scorn θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Xbox Series X και Windows.

O λόγος που δε θα έρθει στις τωρινές κονσόλες είναι η έλλειψη δύναμης και o παραπάνω χρόνος σε development που απαιτείται για να έρθει. Το Xbox Series X σύμφωνα με τον Developer είναι ικανό για να προσφέρει 4K και 60 καρέ και συγκεκριμένη πιστότητα στα γραφικά (έχει θέσει κάποια στάνταρ ο Developer).

O Developer αναφέρει ότι πριν συνεργαστεί με την Microsoft βεβαιώθηκε ότι δε θα υπάρχει καθόλου επιρροή στο Concept και στη διαδικασία του Development από αυτήν. Η Microsoft συνεργάστηκε μαζί τους μετά χαράς και οι επιπλέον πηγές έπεσαν στο Budget του Scorn.

Τo Trailer Μπορεί να είναι Cinematic χαρακτήρα αλλά δεν υπήρχε χρόνος για gameplay για το Inside Xbox στο οποίο παρουσιάστηκε. Η Microsoft δε μπορούσε να τους δώσει επίσης πάνω από 2 λεπτά χρόνο αλλά στο μέλλον θα δούμε καλύτερα το Scorn.

Αναμένουμε παραπάνω πληροφορίες!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

πηγή

More Stories
Τα Sony Xperia XA και Xperia XA Ultra δέχονται Android 7.0