Το Samsung Galaxy Tab S6 θα διαθέτει μπαταρία 6.840 mAh και γρήγορη φόρτιση 15 W

Η παρουσίαση του Samsung Galaxy Tab S6 έρχεται σύντομα και οι διαρροές γίνονται ακόμα περισσότερες. Σήμερα βλέπουμε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο τάμπλετ που αφορούν την μπαταρία.

Σύμφωνα με την πιστοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Επικοινωνιών της Ταϊβάν (NCC), το τελευταίο tablet της Samsung θα διαθέτει μπαταρία 6.840 mAh με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης 15W. Η λίστα αντιστοιχεί στον αριθμό μοντέλου SM-T860 του τάμπλετ S6 και αποκαλύπτει επίσης ότι η συσκευή θα παραδοθεί με τον προσαρμογέα φόρτισης EP-TA200, ο οποίος μπορεί να φορτίσει γρήγορα 15W.

Σύμφωνα με προηγούμενες εικασίες, το Galaxy Tab S6 θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED 10,5 ιντσών και το Snapdragon 855 SoC. Άλλες αξιοσημείωτες προσθήκες περιλαμβάνουν τις διπλές κάμερες και υποστήριξη για το S Pen, το οποίο θα έχει μια βάση κάτω από τις οπίσθιες κάμερες όπου πιθανόν μπορεί και τοποθετείται στην θέση αυτή μέσω μαγνητών.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Tab S6 παράλληλα με το Note10 στην εκδήλωση του Galaxy Unpacked στις  7 Αυγούστου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

Πηγή

More Stories
Το νέο Vivo Xshot ήρθε να μας συναρπάσει με την κάμερα του