Το Samsung Galaxy S10 Lite θα έχει μπαταρία 3100mAh

Η χωρητικότητα της μπαταρίας των Galaxy S10 είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν έχουμε δει να διαρρέουν καθώς υπάρχουν πολύ λίγες αναφορές στο διαδίκτυο παρόλο που πλησιάζουμε προς την ανακοίνωση των νέως κορυφαίων συσκευών της Samsung.

Πρόσφατα, μία πιστοποίηση που έκανε την εμφάνισή της στην Νότια Κορέα, μας δείχνει το μέγεθος της μπαταρίας του Galaxy S10 Lite και είναι στα 3100mAh.

Σαν σημείο αναφοράς θα μπορούσαμε να βάλουμε το περσινό πλέον Galaxy S9 το οποίο “φοράει” μπαταρία 3000mAh οπότε μιλάμε για μία αύξηση 100 μιλιαμπερωρίων. Μπορεί να μην είναι μία τεράστια αύξηση σε μέγεθος αλλά αν συνυπολογίζουμε και το γεγονός ότι το Galaxy S10 Lite θα έχει λίγο μικρότερη οθόνη τότε σε καθημερινή χρήση ο χρήστης θα βγάζει καλύτερα νούμερα από την περσινή ναυαρχίδα της εταιρείας.

Όσον αφορά στα Galaxy S10 και Galaxy S10+, οι συσκευές αυτές δεν έχουν πιστοποιηθεί σε κάποιο φορέα της Νότιας Κορέας οπότε δεν έχουμε κάποια επιβεβαίωση σχετικά με το μέγεθος της μπαταρίας τους αλλά σύμωνα με τις φήμες λίγων μηνών πριν, το μεγαλύτερο από τα τρία θα έχει 4000mAh οπότε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το μεσαίο της σειράς θα ενσωματώνει φορτίο 35000mAh ή μπορεί και λίγο μεγαλύτερη.

Τα Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10 Lite πρόκειται να γίνουν επίσημα στα τέλη του Φεβρουαρίου και θα αρχίσουν να πωλούνται τον Μάρτιο. Φυσικά από τη στιγμή που τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την Samsung, όλα είναι ανοιχτά ακόμα.
More Stories
Busted Gems: Final Fantasy IX