Το Samsung Galaxy Note 10 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Αυγούστου

Τον περασμένο μήνα συναντήσαμε μια έκθεση η οποία αναγραφόταν ότι η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Note10 στις 7 Αυγούστου. Λοιπόν, η έκθεση αυτή επιβεβαιώθηκε σήμερα και όπως φαίνεται, ο τεχνολογικός γίγαντας έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία ανακοίνωσης του 2019 Galaxy Note.

Η Samsung έχει επιβεβαιώσει ότι θα παρουσιάσει το νέο τηλέφωνο στη Νέα Υόρκη στις 7 Αυγούστου. Η εταιρεία δεν λέει ρητά τι πρόκειται να ανακοινώσει σε αυτή την εκδήλωση, αλλά έχει μοιραστεί ένα βίντεο το οποίο περιλαμβάνει ένα S Pen και κάνει σαφές ότι το Galaxy Note10 θα είναι το αστέρι της παράστασης.

Η κάμερα του κλιπ είναι επίσης πιθανόν ένας υπαινιγμός πως το Galaxy Note10 θα διαθέτει μια ενιαία φωτογραφική μηχανή, που σύμφωνα με τις προηγούμενες διαρροές, θα τοποθετηθεί στο κέντρο της οθόνης.

Η Samsung λέγεται ότι παρουσιάζει συνολικά τρία μοντέλα της σειράς Galaxy Note φέτος το vanilla Note10, τo Note10+ και μια 5G παραλλαγή.

 

Tα Note10 και  Note10+ θα έχουν παρόμοιο σχέδιο με το τελευταίο να έχει μεγαλύτερη οθόνη και επιπλέον κάμερα στο πίσω μέρος.

Με την κυκλοφορία μόλις ένα μήνα μακριά, μπορείτε να περιμένετε να ακούσετε πολλά περισσότερα για τη σειρά Galaxy Note10 τις επόμενες μέρες.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

Πηγή