Το Roundhouse Studios είναι το νέο Studio της Bethesda

Μπράβο Bethesda!

Όπως μάθαμε, ο Gaming κόσμος θα αποκτήσει ένα ακόμη Studio! Το Roundhouse Studios είναι ένα νέο Studio στο Wisconsin και αποτελείται πλην άλλων από πρώην προσωπικό της Human Head Studios. Η τελευταία ήταν ο Developer του πρώτου Prey, του Rune, του Rune 2 και του The Quiet Man. Tο Prey 2 που ήταν να κυκλοφορήσει το 2014 είχε ακυρωθεί έως που έγινε το ‘reboot’ από την Arkane Studios to 2017.

Η Bethesda σύμφωνα με τον Chris Rhinehart, τον creative director (του νεόσύστατου Roundhouse Studios αλλά και του παλιού Human Head Studios), είναι αυτή που βοήθησε στη δημιουργία του Studio αφού ανταποκρίθηκε στο καλεσμά τους, αφού είδε την δημιουργικότητα και το πάθος της ομάδας και προσέφερε εργασία σε όλους τους πρώην υπαλλήλους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η ομάδα μας θα παραμείνει ενωμένη κυνηγώντας αυτό που αγαπάμε σαν μέρος μιας εταιρίας που γνωρίζουμε και αγαπάμε” πρόσθεσε o Chris Rhinehart.

Παρόλη τη κακή φήμη της Betheda που φαίνεται να έχει κυρίως λόγω του Fallout76 είναι ευχάριστο ότι προέβει στη δημιουργία του νέο Studio διαφυλάσοντας όλες τις θέσεις εργασίας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

πηγή

More Stories
Apple Watch Stainless Steel Unboxing και Set Up [Βίντεο]