Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ των TGA 2023 και το νέο God of War Ragnarök: Valhalla | Game Recap #148»

Το Riddick προχωρά με τον Vin Diesel, 10 χρόνια αργότερα

Δέκα χρόνια αργότερα, ο πρωταγωνιστής και ο συγγραφέας/σκηνοθέτης επανενώνονται

Μετά από χρόνια δηλώσεων και ελπίδας για την επιστροφή του franchise, το Riddick 4 επιτέλους προχωρά, με τον Vin Diesel να επιστρέφει 10 χρόνια αργότερα. Η πρώτη ταινία του franchise, ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Pitch Black, κυκλοφόρησε το 2000, ενώ ακολούθησε το The Chronicles of Riddick του 2004, το οποίο αποδείχτηκε μια κριτική και εμπορική αποτυχία, αλλά έκτοτε έχει κερδίσει την συμπάθεια μια μερίδας καλτ κοινού. Το δίδυμο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη David Twohy επανενώθηκε για το Riddick του 2013, το οποίο λάμβανε χώρα πέντε χρόνια μετά τον προκάτοχό του, βρίσκοντας τον ομώνυμο χαρακτήρα να προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν έρημο πλανήτη, ενώ τον κυνηγά μια ομάδα μισθοφόρων.

Νέο άρθρο λοιπόν επιβεβαιώνει ότι ο Vin Diesel θα επιστρέψει για το Riddick 4. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας στους κινηματογράφους, με τον δημιουργό του franchise, David Theory, να επιστρέφει επίσης για να γράψει και να σκηνοθετήσει το sequel. Ο Showy εξέδωσε στην συνέχεια την ακόλουθη δήλωση:

Η λεγεώνα των θαυμαστών μας το απαιτούσε εδώ και χρόνια και τώρα είμαστε επιτέλους έτοιμοι να τιμήσουμε αυτήν την απαίτηση για δράση με το Riddick: Furya. Η συνεργασία μου με τους Vin και One Race διήρκεσε 20 γόνιμα χρόνια, καθώς μαζί δημιουργήσαμε τρεις ταινίες, δύο βιντεοπαιχνίδια, μια anime ταινία και διαδικτυακά κόμικς. Αυτό το νέο γεγονός της μεγάλης οθόνης θα δει μια επιστροφή στον κόσμο του Riddick, όπου επιτέλους θα εξερευνήσουμε τη γένεση του Riddick.


 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!