Το Redmi 7 ανακοινώθηκε και κοστίζει… ελάχιστα!

Το Redmi 7 ανακοινώθηκε επίσημα και έγινε το πιο οικονομικό smartphone του sub brand της Xiaomi που πρόσφατα διαχωρίστηκε από την “μαμά” εταιρεία. Πρόκειται για μία συσκευή που βλέποντας το SoC και την μπαταρία της, μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσε να κοστίζει περισσότερο.

Το Redmi 7 έχει LCD οθόνη 6,26 ιντσών ανάλυσης ΗD+. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο οκταπύρηνος Snapdragon 632 χρονισμένος στο 1,8GHz και στο πίσω μέρος -επάνω από τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων- έχουν τοποθετηθεί δύο φακοί 12MP+2MP. Η selfie camera ανέρχεται στα 8MP και βρίσκεται μέσα σε μία μικρή εγκοπή. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί συνδυασμοί μνημών. Ο βασικός είναι 2GB RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ο δεύτερος είναι 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου και ο τρίτος και καλύτερος συνδυάζει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του αγγίζει τα 4000mAh υποστηρίζοντας φόρτιση 10W και το λειτουργικό σύστημα είναι Android Pie με το skin της Xiaomi, MIUI 10, από πάνω.

Η τιμή του Redmi 7 θα σας εκπλήξει. Η βασική έκδοση κοστίζει (στην Κίνα) 92 ευρώ, η έκδοση 3/32 ανέρχεται στα 105 ευρώ και η μεγαλύτερη έκδοση κοστολογείται περίπου 130 ευρώ! Η πρώτες προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 26 Μαρτίου και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν θα έρθει και προς τα μέρη μας.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Οι εβδομαδιαίες πωλήσεις παιχνιδιών και συστημάτων (3-9/1)