Το Realme C2 φέρνει κάποια στοιχεία από την μεσαία κατηγορία για μόλις 75 ευρώ.

Η Realme ανακοίνωσε την προσιτή συσκευή της, το C2, μία budget πρόταση που δανείζεται μερικά χαρακτηριστικά από τη μεσαία κατηγορία.

Πρόκειται για ένα smartphone με HD+ οθόνη 6,1 ιντσών και εγκοπή σε στυλ σταγόνας που ενσωματώνει μία μπροστινή κάμερα 5MP με ΑΙ δυνατότητες. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο Helio P22 συνοδευόμενος από 2GB RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ενώ υπάρχει και άλλη μία έκδοση με 3GB και 32GB χώρου αποθήκευσης. Πολύ θετικό το γεγονός ότι η συσκευή διαθέτει και θύρα για microSD αλλά και δύο SIΜ σε ένα tray με τρεις θύρες. Όσον αφορά στις κάμερες του, στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο φακοί, 13MP+2MP. Η μπαταρία του είναι στα 4000mAh και “τρέχει” Android Pie με το skin της Realme, Color OS 6,0.

Όλο αυτό το πακέτο μπορείτε να το αποκτήσετε με τιμή περίπου 75 ευρώ για την έκδοση 2/16GB, με τη συσκευή να είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, Diamond Black και Diamond Blue. Η μεγαλύτερη έκδοση κοστίζει κάτι λιγότερο από 105 ευρώ. Αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μετά τις 15 Μαΐου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Δωρεάν το QuickOffice για iOS και Android συσκευές