Το PUBG λαμβάνει υποστήριξη cross-play

Γιατί τα κοτόπουλα, πλατφόρμα δεν κοιτούν

Με την τέταρτη σεζόν τού PlayerUnknown’s Battlegrounds, έρχεται κάτι πολύ σημαντικό που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι απανταχού παίκτες: το παιχνίδι λαμβάνει υποστήριξη cross-play.

Αυτό σημαίνει, πως ανεξαρτήτως από την πλατφόρμα (κονσόλα ή PC) στην οποία βρίσκεστε, θα μπορείτε να παίζετε με παίκτες από άλλες πλατφόρμες — οι λεπτομέρειες έλειπαν από την ανακοίνωση, όμως ελπίζω να μην περιορίζεται απλά στο matchmaking και θα επιτρέπει ομάδες παικτών από διάφορες πλατφόρμες.

Η προσθήκη θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου από τον Public Test Server, και νωρίς τον Οκτώβριο, θα γίνει διαθέσιμη για όλους. Μήπως αυτό βοηθήσει το PUBG να κατακτήσει ξανά τον θρόνο του, τον οποίο του «έκλεψε» το Fortnite;

[Ανανέωση 22:14] Με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στο Xbox blog, μάθαμε πως το cross-play θα είναι μεταξύ των δύο κονσολών (PlayStation 4 και Xbox One), πιθανότατα διότι είναι ευκολότερο να συντηρηθεί και να βαδίζουν ταυτόχρονα σε θέμα updates οι δύο πλατφόρμες, έναντι στο PC όπου τα updates κυκλοφορούν δίχως τον απαραίτητο έλεγχο των platform holders (Sony και Microsoft, στην προκειμένη).

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Εν όψει του Yakuza Kiwami 2 δείτε το συναισθηματικό Forbidden Romance Trailer