Το PS5 event που λογικά έρχεται την επόμενη εβδομάδα και τι περιμένουμε

Επιτέλους θα δούμε την κονσόλα

Οι φήμες και οι πληροφορίες από το εξωτερικό έχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες πως το PS5 θα αποκαλυφθεί μέσω ψηφιακού event την επόμενη εβδομάδα. Πρώτα ήρθε το Bloomberg μέσω του γνωστού πλέον Jason Schreier και ακολούθησε το VentureBeat συγκεκριμενοποιώντας το event για την Τετάρτη 3 Ιουνίου

Το event σύμφωνα με τις αναφορές θα μας δείξει επιτέλους την κονσόλα αλλά μάλλον δεν θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες, όπως τιμή και την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Γνωρίζουμε απλά ότι θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους. Επίσης το event δεν θα επικεντρωθεί τελείως στα παιχνίδια που θα παίξουμε αλλά κυρίως στην κονσόλα. Επίσης, αναφέρεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα events από τη Sony για το PS5 μέχρι τον Ιούλιο.

Η λογική λέει ότι όντως μπορούμε να αναμένουμε event για το PS5 την ερχόμενη εβδομάδα καθώς πλησιάζει ο καιρός που η Sony πρέπει να ανοίξει τις προ-παραγγελίες για το PS5 όπως σας ανέφερα και στο τελευταίο State of Play. 

Όπως καταλαβαίνετε οποιοδήποτε Live ψηφιακό event που αφορά το Gaming Θα το δούμε και θα το σχολιάσουμε ζωντανά μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Call of Duty: Black Ops 4 | Αναφορές κάνουν λόγο για διαφορές στην ταχύτητα του Server, σε σχέση με την Beta