Το PlayStation VR 2 πιθανότατα θα συνδέεται ασύρματα με το PlayStation 5

H Sony συνεχίζει να δηλώνει πατέντες προετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη γενιά και αυτή την φορά σειρά έχει η πατέντα που αφορά το PlayStation VR 2.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πατέντα, που την κατέθεσαν στην Ιαπωνία, το νέο headset της εταιρίας θα λειτουργεί ασύρματα με την κονσόλα και πιθανότατα, σύμφωνα με φήμες, θα το δούμε να κάνει παρέα στην ανακοίνωση του το PlayStation 5.

Αν και η πατέντα δεν αναφέρεται άμεσα στο PS VR2 (μιλάει για μια τεχνολογία με ασύρματες συχνότητες οι οποίες θα βοηθούν τον παίκτη να κινείται μέσα στον χώρο) είναι προφανές ότι εκεί στοχεύει. Πιο συγκεκριμένα η πατέντα αναφέρει τα εξής:

A frequency band determination device, a head mount display, a frequency band determination method, and a program capable of switching a frequency band used for communication earlier than before according to a change in an environment in which a communication device or a communication partner is placed

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερα πράγματα θα μαθαίνουμε γι’αυτά που ετοιμάζει η Sony για την νέα γενιά και ελπίζουμε να τα δούμε πολύ σύντομα σε μια σκηνή.

Πως σας φαίνεται η επιλογή της Sony; Αν συνδέεται ασύρματα το νέο PS VR θα το αγοράσετε; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Δωρεάν το Street Fighter V μέχρι τις 11 αυγούστου